Traditionele pralines met de hand gemaakt

Passion Chocolat is een ouderwetse fabrikant van chocoladepralines en -snoepjes, verkocht in de Sablon-verkooppunten en uit Sint-Pieters-Woluwe (Brussel). In onze werkplaats kneden en coaten onze chocoladedeskundigen meer dan 80 soorten pralines volgens de traditionele recepten die bewezen zijn sinds de opening van Passion Chocolat. Aan onze toonbanken, voor de ogen van fijnproevers, is een ruime keuze aan verrukkelijke producten, zowel qua smaak als qua vorm, verspreid.

"Passion Chocolat | Pralines met de hand gemaakt"

"Passion Chocolat | Pralines met de hand gemaakt"

Van de autosector naar chocolade

Massimo Ori, eigenaar van een raceteam, en Arnaud, piloot van een racewagen, ontmoeten elkaar 30 jaren geleden dikwijls op autocircuits.

"Passion Chocolat | Geschiedenis"

Door hun gemeenschappelijke passie voor de autoraces ontstaat er een oprechte en solide vriendschap.  In 2008 na een loopbaan als industrieel ingenieur, manager van een Ferrari garage en nog vele andere leuke en ludieke ervaringen, stort Massimo Ori, fijnproever, zich met veel passie in een chocolaterie avontuur.

Arnaud Guiot is een globetrotter en een geboren manager.  Gedurende 20 jaar zal hij zijn eigen firma met veel succes leiden.  Als zoon van brood en banketbakkers, sinds 3 generaties, gaat hij eindelijk terug aan de slag in de sector van zijn grootouders.  Arnaud beslist om naar Australië te gaan en ambachtelijk ijs van hoge kwaliteit te maken “Antoine Ice Cream”.  Heimwee doet hem teruggaan naar België waar hij de pralines zaak “Passion Chocolat” overneemt.

Beide vrienden, verliefd op België en zijn gastronomie, leggen hun ongelooflijke creativiteit ten dienste van deze echte kunst “ Het Maken van Pralines ”. En zij maken deze belofte : “Wij zullen u nog gedurende vele jaren een uitgebreid assortiment met veel chocolade plezier aanbieden”.

De traditie gaat verder!

Massimo en Arnaud

Probeer onze pralines bij de Passion Chocolat verkooppunten in Sablon en Sint-Pieters-Woluwe (Brussel) !